Moj dojenček

Brezplačna knjiga za mlade mamice

Strokovno a razumljivo napisano

Ogled priročnika v e-obliki

Knjižico oziroma priročnik vročimo vsaki mamici ob porodu v porodnišnici v sklopu Baby paketa.

Njegov osnovni namen je podajanje tako strokovnih kot tudi drugih pomembnih informacij o novorojenčku pa do prvega leta starosti. V priročniku smo za mame zajeli tudi obdobje po porodu, da bi jim približali nekaj tem in situacij, s katerimi se bodo srečale.

Priročnik pripravljamo in sooblikujemo skupaj z Mohorjevo založbo, ki ima na tem področju veliko izkušenj in v sodelovanju s strokovnim osebjem (ginekologi, pediatri, porodničarji, …)

Glede na lanskoletne podatke, ki smo jih pridobili v obširni anketi, kar v 88% mladih mamic redno uporablja naš baby priročnik Moj dojenček. Prve 3 mesece tudi večkrat tedensko, od 3 do 6 mesecev občasno oziroma vsaj enkrat na mesec, od 6 do 12 mesecev po porodu pa so ga vsaj enkrat vzele v roke, in sicer kot vir koristnih informacij ali kot opomnik.

Vsebina

V priročniku so izpostavljene teme: Najin novorojenček, Poslanstvo otroka v življenju človeka, Prvi vtisi, Mamica po porodu, Dojenčki pač jočejo …, Dojenje je naravni način prehrane, Otrokov kotiček, Kopanje, Previjanje, Da bo dobro spal, Prvi zobki, Mejniki razvoja, Čustveni in socialni razvoj, Prihod novorojenčka v družino, Kako ostanem aktivna, Rojevanje skozi čas, Pravice iz zavarovanja za starševsko varstvo, Zdravstveni dnevnik, Kako rastem, Kako se hranim, Kako mi rastejo zobki in še veliko ostalega.

Distribucija

Priročnik se razdeljuje brezplačno kot del Baby paketa vsem staršem ob rojstvu otroka v vseh porodnišnicah. Letno se razdelilo približno 18.000 izvodov.

Ciljno skupino predstavljajo jo predvsem ženske med 20 in 40 letom oziroma mladi starši in družine z otroci.

Razdeljevanje priročnika poteka skozi celo leto.


Priložene datoteke
Moj-dojencek-2022.pdf

Revija Moj Dojenček / 12,5 MB

baby-prirocnik-moj-dojencek-oglasevanje.pdf

Baby priročnik »Moj dojenček« in možnost, da se z vašim oglasom predstavite novi generaciji staršev. / 4,1 MB

Aktualni članek

Komarčkov čaj odpravlja napenjanje, krče in vetrove ter deluje pomirjevalno. Lahko ga pijemo celoten čas nosečnosti. V zadnji fazi nosečnosti pospešuje tvorjenje mleka.

Niste prejeli svojega paketa? Brez skrbi ga lahko naročite pri nas Naročite svoj baby paket

Želite, da vas opomnimo ko bo čas za vaš Baby Paket?Pošljite mi SMS opomnik